søndag 1. mars 2015

Staffelikort med trappevri


Søtt kort med papirer fra Papirdesign
Serien heter Hell og Lykke. Du får dem hos Gode Minner.
Arkene som er brukt på kortet heter Lev livet, Ung og stilig og Skål for brudeparet.
Kortet kom som en ide da jeg skulle lage et kurskort men holdt på med et DT bidrag. Laget et sidestep kort med Nyhavn serien fra Maja Design 
Poppet opp ide om å kombinere trappekort og staffeli. Søkte og søkte.. men fant ingen kort eller mal som var likt det "inni hodet". Laget derfor mal selv. Men skal absolutt ikke garantere at det ike er laget lignende før :)



Brukt mange dies og puncher på dette kortet. Fra Memory Box har jeg brukt Cupid heart, Serafina heart, som er hjertet på staffeli-delen. Catalina wreath er blomsterkransen i rosa på høyre del. Quinn florish er swirlen bak sommerfuglen inni kortet. Butterfly vine border er den hvite sommerfuglborden som jeg har delt i to. De to største sommerfuglene, den ene med skygge, er begge en Spellbinder grand shapeabilities die. 
Alle punchene er Martha Stewart. Kant punchen heter Edge punch Daily lace. Største sommerfuglen på hjertet, Layering punch Garden butterfly. Den lille sommerfuglen heter Royal butterfly. 
Stemplene er fra Kort og Godt M-264.
Kantene er svertet med Distress ink, spun sugar.

Ikke så lett å se alle detaljene inni kortet med alt mønsteret på disse bildene. Kortet står på Gode Minner, så skal få tatt noen fler og bedre bilder når jeg er innom. Klem diesen er fra Kabooks.
De fleste blomstene er Gode Minners egne.
Skal forsøke å få lagt ut mal på dette kortet etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar / Thank you for leaving a comment!